FÖRELÄSAREN

Med sina hjärtefrågor kring rättvisa, miljonprogram, det kreativa skapandet och skrivandet kan Melodys föreläsningar och workshops vara det rätta för just ditt ändamål.

Boka en författarträff som går in på vikten av identifiering, representation och att få skapa på egna villkor. Eller varför inte en workshop i hur man skriver humor?

Föreläsningar
”Mänskliga rättigheter – Så långt lagret räcker!”

Sverige, detta vackra land fullt av möjligheter! Med frihet, utbildning och vård åt alla. Men ta en titt på personen som sitter bredvid dig på bussen. Visst får även denna person ta del utav detta underbara välfärdssamhälle? Självklart åker även denne hem till det trygga. I Sverige kan ingen ha det dåligt ställt. Kanske, kanske inte.

Personen kan vara en utav dem som hamnat i paradiset, men som blivit ombedd att stå på sidan och titta på. I vissa fall väger andra faktorer mer än trygghetslagar, och i vissa fall så pass att trygghetslagarna inte ens är giltiga för individen.
Ja, Sverige är världens bästa land, för den som får vara med i leken.

Melody Farshin är utbildad inom mänskliga rättigheter och har en lång erfarenhet av ideellt för att upplyfta olika samhällsfrågor. Med varsin fot i de bägge världarna bjuder hon på nya perspektiv att granska det svenska samhället med. Föreläsningen är en kombination av kunskap, personliga erfarenheter och självklart humor.

Längd 45 min med 15 min övningar
Anpassningsbar

”Pimp my speech”

Melodys bästa tips för hur du kan bli en roligare talare!
Viktiga budskap som inte riktigt når fram? En talare kan besitta stor retorisk kunskap, men för att få sin publik att bära med citat krävs det ytterligare ett vapen. Humor är ett magiskt redskap som gör det tillåtet att prata om vad som helst. Den fångar publikens uppmärksamhet och dessutom får dem att minnas det du säger.  Som erfaren ståuppkomiker vet Melody vad som går hem hos publiken – och du kan använda dig av samma knep när du ska nå ut till din målgrupp, fånga medarbetarnas intresse eller hålla tal på bästa vännens bröllop.
Längd: 45 min samt 15 min övningar
Anpassningsbar

Författarsamtal/ Boksamtal Mizeria

Info kommer inom kort…

KONTAKT/BOKA MELODY

BOKNINGAR

Sara Liljedahl:
sara@bokastandup.se

MANAGEMENT

Anna Lundquist
anna@annamgmt.se

©2019 MELODY FARSHIN | WEBPROD BLOMILL